jump to navigation

Outlet Samsat Bank BJB Unit Kecamatan Wanayasa, diresmikan Juli 13, 2013

Posted by zuLiG in Notes.
Tags: , , , ,
add a comment

Outlet Samsat Bank BJB Unit Kecamatan Wanayasa, Kab Purwakarta,  diresmikan.

Pembangunan outlet samsat di Bank BJB Unit Kec Wanayasa untuk mendekatkan dengan wajib pajak di selatan Purwakarta. (lebih…)

Sasakala Situ Buleud – Purwakarta Januari 14, 2011

Posted by Cyber Purwakarta in Pariwisata, Sejarah.
Tags: , , , , , , , , , ,
add a comment

Kacaturkeun dina jaman Bupati R. Aria Suriawinata anu kagungan jujuluk Dalem Solawat aya ogé nu nyubet Dalem Santri, harita jeneng Bupati Kabupatén Purwakarta di Karawang. Ku lantaran Karawang sok mindeng kacaahan sabab katotog ku walungan Citarum, nya puseur dayeuh dipindahkeun ka Wanayasa. (lebih…)